Схожий на сонце(хокку)

Схожий на сонце(хокку)
Схожий на сонце
Маринований імбир-
Зігріє шлунок!
 
***
Маленький Всесвіт
Сховає юний сушист
У кожному ролі.
 
***
І поцілує
Натхненного кухаря
Аматерасу...
 
P.S.Створено у співавторстві з Alex Sh під час приготування ролів.