Без году неделя / Петр Высоцкий /

Чайки й хвилі нам над рікою милі;
Іспит долі є, мрії не безсилі...
Серце защимить - май тоді мороку;
Хто сказав про нас: " Тиждень, ще й, без року !"
 
В будь-які труднощі - життя тече,
Та друга поруч вірного плече.
Є заповідь одна річковика:
"Лиш сильним підкоряється ріка !"
 
В течії плисти - не для друзів, знаєм;
Легкий шлях в житті - називаєм раєм.
В шквал не боємось, до мілин - ні кроку ...
Хто сказав про нас: "Тиждень, ще й без року!"
 
В будь-які труднощі - життя тече,
Та друга поруч вірного плече.
Є заповідь одна річковика:
"Лиш сильним підкоряється ріка!"
 
Пролетять роки, - сили як нівроку,
Іншим скажуть, так :"Тиждень, ще й без року!"
Пісню, що була нашою, як свято,
Заспівають враз юнаки й дівчата.
 
В будь-які труднощі життя тече,
Та друга поруч вірного плече.
Є заповідь одна річковика:
"Лиш сильним підкоряється ріка!"