Колы вішудху вашу гнэ огнэць,

Колы вішудху вашу гнэ огнэць,
Прыслухайся: Хто йдэ?
 
В ево глазах горіт вселенная.
В ево устах вся-вся свят істіна.
І нет нігде такова хы3ка,
Шоб взев да і проклев Хрыста.
 
Саі. Ты хто? – пытав отец ёго.
Я, шо, тобі тут ненічка?
І тількы маты знала-ведала,
Хто к ней Прыйшов с Небес.
 
Однажды ексь ішов с обеда я.
Ій от!.. а на ж тебе:
Малэнька кныжычка лыжела.
І раптом – Огнь в столбе!..
 
І я понев: ого, Венерушка?
Аджэ ж, то Сонцэ дней!
Открыв – портрэт! І Васудэва Сам
Прыльнув до мого сэрця.
 
Ты ны возьмэш всэ мілосердіе,
Шо дарыть Сатья джэй.
Алы возьмы хоть наставленія
І йды собі далей.
 
Тобі ны станэ натто лэгынько.
Бо йдэш ведь средь звырэй.
Оно твій путь очыстыть шэ дэсь шось.
Коб Світ хоть на дытэй.
 
І вот… мы сыдымо, каб еслі бы
Шэ Хтося вчув мынэ.
І пышэ тыхо но ваш дедычко
Высоку Пісню нежн.