Я взев бы вас шэ до сыбэ.

Я взев бы вас шэ до сыбэ.
Да, э, шо зарэ дам вам
 
Уже зіма который год
Без снега і печалі.
Бо шо ты гондэ зарэ хоч –
Ташкент у нас ув бялок.
 
І ныц ныма. Оно йдэ дошч.
Всэ тучы хмурать далі.
І от!.. эх!.. дэ ж вона, сестрёнк,
Шо так мынэ ж кохала.
 
І я в тіві оно вж сыдю
Да думаю про кралій,
Шо гэтак я колысь горнув
До сэрця чы й до яек.
 
Усі воны булы онучк.
Аджэ ж, ага. Е2 лі
Ты взев бы да і чмокнув ф гупк.
Да ты ж, блін, член шэ партійк!
 
А гэто вжэ тыбэ мынэ.
Ну, ісключэнь, взысканій.
Так шо а вот: вінця но взев
Да с пар цжкэрок Таньцы.
 
І а ны адрыса, коб ек
Шэ стрэтітысь с кохано.
Но ведь вона… хэ, ждэ тыбэ
На Ясельды но завтра.
 
Був чэсный я!.. Ек все в КП.
І ны на шо ны й надыфсь.
Бо ны в Янів і ны а в Брэсць
Стрылка ны прыглашалы й.
 
А я ж но біб собі ій ев
Так сэдячы в Опадышч.
І ны мечтав куды далей
Отправытысь хоть счас жэ.
 
І Саті нека раптом вдруг
Так мні і нежно кажэ:
Да ты ж, мо, шэ ны зовсь обух?
Пайехалі! КамАЗ ждэ!
 
І с тэй поры кохаю всэ
Ту мордочку тортасту…
Пітарды бо ж на сэрцы рвэ
Завжды пырыд колядьмы.
 
Ну, так от мы кохаем:
Всэ пуд сыбэ коб дамка.
Ідейна. Яко ж Васька.
Ій Этіку всю знае.
 
А гэтакых пока ныдэ.
Бо мы шэ й с Саі Бабо.
А гэто ж с Агнь ны сочытайтс!
Якы скіль Аватары.
 
Да й нам тыпэр аж 7 дысетк.
І шося там в жовтачцы.
І баядэрка з Могылевк
Сказа: дак ты ж здыхаеш!
Сіді там вжэ в селе.