Курам на сміх твуй обух,

Курам на сміх твуй обух,
Ек колы ны рылкам буц
 
С точкі зренья мудреца
Мы тут просто но овца вш.
І, ну, шо – топы но хатк.
А ны мал прові3 крошк
Хоть якый дэ тёплый лёх.
Шоб вночі поспаты добр.
 
От мы й тута ву й Троячк
Да о5 бы ж Хаім з Байб.
От пак Пурым, Шміло ж Буц.
Ны успів вздрымнуты, ну, вж
Ек награнув дошчык вунь.
А мы всё жэ доне дульк.
 
Значыть, дэ мы зары уж?
Ну, конечно, ву й хлыву,
Дэ оно смырдеть цыбульк.
А ны гонымо чуть-чуть
Хоть якых да главных чукч,
Шо з Янова пруть пургу.
 
Бо ж на даху я сіджу
Да шэ й ны й надемш даху.
Да вот от а на 100 буц:
Протопымшы славно кухнь,
Зоружыв собі лымішк
Да й во думаю собі,
Шо шэ заліпіць лабірц.