ПОЕЗІЯ МЕЛОДІЯ ЯСКРАВИХ ПОЧУТТІВ (ПЕОН 2-й)

ПОЕЗІЯ МЕЛОДІЯ ЯСКРАВИХ ПОЧУТТІВ (ПЕОН 2-й)

Аудиозапись

Поезія – яскраві почуття, калейдоскоп словосполучень,
Думки різноманітні, швидкоплинні – ексклюзивність наяву.
Замріяна людина філософствує в рядках милозозвучних*,
Створивши унікальність різнобарвив і історію живу.
 
Поезія - струмочки чародійні - животворність сьогодення,
Проникливі чуттєвістю слова фантасмагорією в нас –
У снах і наяву в новоутвореннях відшукують натхнення,
В свідомості душевній - уявляючи, літають на «Парнас»…
2020
- ! - - - ! - - - ! - - - ! - - - ! – (19)
- ! - - - ! - - - ! - - - ! - - - ! (18)
Віршований розмір - Пеон 2 й - о!ооо. П`ятискладова стопа.
Милозозвучний* - Приємний для слуху