Зимова хода

Ходу зима розпочинає,
Першим снігом здивував,
Як дивувати вона знає,
Щоб її кожен відчував.
 
Замете поля, дороги,
Річки, озера закує,
Напустить віхоли, морози,
Пора зимова настає.
 
Але до неї уже звикли,
Дорослі люди і малі.
Зими прояви пережити,
Нам допоможуть світлі дні.
 
Свята нам грудень подарує,
Усмішки, радість для дітей.
Ялинка дивом зачарує,
Під Новий рік усіх людей.
 
Салюти в небі запалають,
Усіх здивують навкруги,
Бажання люди загадають,
Не дивлячись на прояви зими.