Два шматочика ковбаски

Два шматочика ковбаски

Аудиозапись

Автор оригинального текста Татьяна Иванова
Автор музыки Виталий Окороков
Рік новий наступив
Їсти стало нічого
Я тебе запросив
І сказав довірливо
 
Мила ти моя
Дівчина голодна
Нагодую тебе
Якщо ти не горда
 
Два шматочика ковбаски
Лежали в тебе на столі
Розповідав ти мені казки
Але я не вірила тобі
 
Новорічний наш салат
Твою струнку фігуру
І посольський сервелат
Ніколи не забуду
 
Стали зовсім інші ми
Висновки зробили
Але все одно їмо
Що раніше їли