Якби тільки вона була

Мені хотілося б знайти людину, яка ніколи б мене не зрадила,
Якій я змогла б довірити все, що коїться в моїй душі.
Вона би просто знайшлася, а не чимось мене звабила,
Вона б утримувала мої внутрішні дощі.

Я би віддала їй все до самих маленьких крихточок,
Я б їй свою душу навіки заповіла.
Я б покохала її просто так, ні за що,
Якби тільки вона була.