Я так і не взнаю, що таке справжнє щастя.

Мені все одно, чи буду я вже щаслива.
Нічого не хочу. Не плачу, не сплю, не мрію.
В моєму житті поселилася вічна злива
І дуже холодний, пронизливий вітер віє.

Не можу втекти. Напевно, мені і не вдасться.
Від себе ніхто і ніколи не зможе сховатись,
І як би старанно не намагалась сміятись,
Я так і не взнаю, що таке справжнє щастя.