Трошечки сумно

Трошечки сумно слухати пісні, що нагадують про тебе,
Бо ти там, де війна, а наді мною мирне небо.
І чути твій голос то вже є моя потреба.
Ти тільки повертайся живим. Більшого й не треба.

Трошечки сумно дивитись на фото, де ти такий щасливий,
Бо зараз ти там, де проходять вогняні зливи.
І я стримую сльози свої що є сили.
Ти тільки повернися до мене живим, мій милий.

Трошечки сумно згадувать твої міцні обійми,
Бо за тобою сумую я дуже сильно.
І навіщо в цьому світі існують війни?!
Будь ласка, повернися до мене живим і вільним.