У мынэ есця сотовыj гондэ,

У мынэ есця сотовыj гондэ,
Шо достанэ аvно v до Моjсквы
 
Что мешает нам vіть і бороцца
За святую свободу землі,
Где ліш бесіцца дохлая Лошадь
Со своjімы собакамы j свінк.
 
Гэто ш, мусыть, якыся опросы.
Чы но сам ты, опутаныj Зміjк
Да Коровкамы хы3мы j товстымы,
Шо но vураця на муvыків?
 
Я ны знаю, чого но во гондэ
Сэруть мышы на нашы кныvкы.
Ілі j jім трэ тіпа купоросав,
Шоб згрыблы всі манаткы j втыклы?
 
Мні понетны всі страхы Володькыj,
Шо волнуюця за стан страны.
Бо v і пеньсіjкы вшкварать хорошы.
Да шэ j зразу і прам загодів.
 
О! Европа шэ v зніsыть штаны,
Шо купылы мы ув босяків!
Да і зрэшты гучоныj тоj Кінь,
Шо роспрег в7 путі на тоj світ.
ТУТ НЫМАЕ ТАКОГО ВОПРОСА, КОБ РЫШЕВ НО КОБЕЛЬ