Байдужість людська

Байдужість людська
Вибач нас,Боже!
Я знаю негоже,
Країну свою продавати,
Історію роду не знати.
Здавалось,епоха високих досягнень,
Ера нови'х технологій і прагнень.
А люди і нині вмирають від болю,
Самотні,покинуті, втративши волю.
Ще досі існують хвороби такі,
Не в силах побороти світові лікарі.
Любов, добре слово й теплий погляд
Це найкращі ліки і медичний огляд.
Байдужість людська полонила серця
І не має початку, і не видно кінця.
Давайте всі разом взявшись за руки,
Прогонимо відчай і присмак розлуки,
І крига розтане, і сонце зійде
А кожна людина щастя знайде.