Все навкруги - несамовита гра

Все навкруги - несамовита гра
Все навкруги – несамовита гра.
Ми всі - чиїсь невдачі та трофеї.
Всього лише абзаци епопеї
Під назвою «Історія стара».

А ти прийшла до мене манівцем,
Із посмішкою «пані досконалість»,
І всю роками награну зухвалість
В кохання полум’ї підсмажила живцем.

Пишалася порожністю кишень,
Від мрій не відступала ні на йоту,
Ходила по розпеченому дроту
Над прірвою, босоніж, день у день.

Блищали в небі зорі, мов корали,
Амур нам кров у жилах кип’ятив,
І думав я, що з біса завинив,
Якщо мене тобою покарали.