Хмара темная осіння

Велика хмара темная осіння
Широким решетом дрібненький дощик сіє.
Та вже така швидка вона й проворна,
Що сонечко закрила боком чорним.
 
А навкруг неї теж все стало сірим
Та прилетів зненацька сильний вітер
І хмару ту сердитую та темну
Він легко відігнав кудись далеко.
Зникла також і дощова завіса,
Сонячна усмішка з"явилася привітна.
 
2018 р.