Баєчка про буслів

Білий бусол бродить босий
Тихо тихо травами,
Десь дістане дзьобом довгим
Любим лелечатонькам
Жирних жучків, жовтих жабок,
Малим мало, мало.
Щоб здоровими зростали
Й сильними ставали.
 
2015 р.