Моє море

Моє море
Море...і теплий пісок під чужими ногами,
Хвилі обійми наповнені світлом любові.
Море...та хоч кілометрів багато між нами,
Стали ми рідні з тобою по духу й крові.

Буду співати я на ніч тобі колискові
Й вранці з тобою ми будем чекати сонце.
Море...хай сни твої будуть завжди кольорові,
Радості й щастя у кожнім новім році.

Ти незрадливе і вічне під синім небом,
Нас не розлучать люди й чужі країни.
Ні,не прощайся зі мною,прошу,не треба,
Хай мої зорі будуть тепер твоїми.

Море...ти можеш послухати й дати пораду,
Шепотом хвиль заспокоюєш і єднаєш.
Я б тут з тобою назавжди лишитись рада,
Але не можу,ти ж все розумієш й знаєш.

Просто давай збережемо одну таємницю,
Скажем про все,що всередині в нас накипіло.
Скоро розлука й мені вже погано спиться,
Справді одна в нас душа і одне тіло.