Полуничне

Полуничне
Полуничний вітер ночі...
Що примариться ізнову?
Сни тривожні, сни дівочі...
Ллються   дУмки полинОві.
Намалюються на небі 
Очі дивні і бездонні.
Взнаю у богині Геби
Чиї зорі то червоні?
У поля із полуниці 
я піду  в  лани небесні...
Мерехтливих зорь зіниці
Навіщують мрії-весни.
І у вранішнім тумані,
Закружляю-заблукаю...
Сонце спить у хмар нірвані.
День прокинеться, я знаю...
 
 
 
/Графика автора/