Колискова

Колискова
Спи, мій сину, милий...Ніби віти хмару,
я тебе гойдаю, снів жену отару...
Зірочка  на небі теж тобі співає...
Місяць , як колиска, ніжно колихає.
Поглядають з неба темні чиїсь очі.
Засинай, маленький, то примари ночі.
Я їх всі розвію, пісней  заколишу...
Тільки мрій серпанок я тобі залишу...
 
/Графика автора/