Воiны Праўды - Воiны Святла.

Воiны Праўды, як рыцар Святла,
Гонар краiны ды сымбаль дабра,
З чыстымi cэрцамi, светлай душой –
Сталi мы супраць арды ледзяной…
З намi Пагоня, абражаны сцяг.
Компас жыцця адхiляе наш страх.
Сонца праменi i мудрасць бацькоў,
Зоркай успыхнуўшы свет светлячкоў…
Цемру разбурым, адкрыем прастор,
Край наш злiецца ж у песенны хор
Сэрцаў магутных герояў Святла
Ў Гонар свабоды, надзеяў цяпла.