Чекай

Шукаю тебе десь у світі,
Впиваюсь очами у натовп,
Чекаю луни у Зеніті,
Гадаю ночами на картах.
 
Я вірю, що ти є десь поруч,
Блукаю твоїми слідами,
Та завжди звертаю ліворуч..
До інших іду вечорами..
 
Щоразу собі обіцяю,
Що завтра я прийду до тебе,
Ти тільки чекай, я благаю!
Я завтра постукаю в двері.