Чужая

Чужая
Невтомний подих на щоці
Зоставили чужі вуста,
Чиюсь долонь трима в руці.
Згадаєш наші почуття.
 
Її рука на твоїй шиї,
Моє лице в її очах,
Ти пам'ятаєш, серце ниє:
Мій образ досі в твоїх снах.
 
В її обіймах засиная,
Відчуєш мій старий парфюм,
Але для тебе я чужая-
Далекий спогад, давній сум.