мекашидам (нарисовала бы ) тадж

Будам гар ман мусаввир...
Туро ман бо муҳаббат мекашидам..
Туро дар байни гулҳо карда тасвир..
Ба рӯи барг шабнам мекашидам.
Агар будам ман шоири сухангӯ....
Мегуфтам ба ту аз ишқ ҳарфе..
На шоир ҳастаму ман на мусаввир..
Вале .. бо ишқ кардам як нигоҳе..
 
 
 
Махфират Шукухи