Осінь-танцівниця

Закружляла в танці осінь
З вітерцем по травах боса,
Роси холодили ноги
Та не змерзла анітрохи.
Бо летіла, їй здавалось
З принцом в тридев"яте царство
На легких пушинках-крилах,
Щастям й радістю світилась.
Зрум"яніла, збагряніла,
Наче аж помолоділа.
 
2016 р.