Знову осінь

Листям опалим
Тихими кроками
Осінь ступає.
Так рік від року.
 
Змінить осінню
Пору чудову
Інша картина:
Сніги та морози.
 
Сонце пригріє,
День більшим стане,
Радують ніжністю
Квіти весняні.
 
Кличе зозуленька
Літечко в гості.
А стиглі яблука -
Це...знову осінь.
 
2015 р.