На СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ та МОВИ!

І возвеличимо на диво
і розум наш, і наш язик. Тарас Шевченко
 
Писемність наша є прадавня,
в усі часи мала страждання!?
Як небуремно – виживає
і новим цвітом розквітає!
Веде свій відлік від атлантів,
найперших світових гігантів,
які заклали суть буття –
основи л´юдського життя!
А мова, рідна українська,
Ви – із народин Материнська!
Бо із дитинства – пелюсткова
і калинова, й колоскова.
Я Вами завше розмовляю,
у снах літаю, вдень співаю.
Бо Ви – єство моє, – Людини,
моєї кровної Родини
і усієї УКРАЇНИ ... 09.11.20 р. м.Київ.
 
Валентин Бугрим. Писано 09.11.20 р. 15:30 на Троєщині...