...ЗАГАДКА ЧОЛОВІКА!?...

19 листопада – Міжнародний день ЧОЛОВІКА!
Із 14 жовтня – Дня Українського козацтва і Дня захисника Вітчизини до 7 березня, передодня Міжнародного жіночого свята – триває період чоловізації ... В.Б.
 
Що є в Чоловіка сильне
і завжди воно є вільне,
на майбутнє – епохальне
і для людства вирішальне?
Що за “зброя” головна
і його вона – сповна?
І чи є те персональне
та для кожного ментальне?
Хоча й кажуть, що мужчина,
поєднає мужа й чина.
Але ж то є унікальне,
Чоловіку – визначальне ...?! ...
 
P.S.: Ви Загадку відгадайте
й Чоловічий с ю р п р и з майте!?... Писано 2016 р. Оновлено 19.11.2020 р.