С У М Л І Н Н Я

Не продавай Совість нікому
навіть при в и б о р і складному!
Бо лиш С у м л і н н я є І к о н а,
якій молитися до скону.
Якщо ж ї ї за щ о с ь продати,
Сумління буде дорікати,
Душу і Серце т а к ятрити -
то я к тоді на світі жити!?...
В.Б.23.10.20 р.