Відчай

Відчай
Відчай - це коли надія кінчає життя самогубством. (Яна Джангірова)
А де ті взяти слова, слова,
Щоб повернути тебе, тебе.
Ущент розбита думок труна,
Кігтями пам'ять в вікно шкребе.
 
Як не потрібен ніхто, окрім?
Питаю в кого? У самоти.
В пустій макітрі звучить як грім:
"Моє життя - то є саме ти."
 
Навіщо Сонце знову встає?
Навіщо рухається Земля?
І мов молитва - ім'я твоє,
І як прокляття - твоє ім'я.
 
Шепоче розум: "Забий, облиш... ",
Кричить душа: "БІЛЬ ЦЕЙ НЕ МИНЕ!"
І заспокоює одне лиш:
Ти з ним щаслива. Це головне.