Україно, ненька рідна

* * *
 
Україно, ненька рідна,
Дай терпіння хлопцям тим,
Що кордон боронять східний,
Захищають рідний дім.
 
Дай їм, мила, ти наснаги
Та душевного тепла,
У тяжкі часи - відваги
Ти додай у їх тіла.
 
Захисти від куль їх, мати,
Подаруй їм сон вночі,
Відведи від них гармати,
Не жалій для них харчі.
 
Я благаю, Україно,
Всю любов ти їм віддай,
Щоб надалі був єдиним
Наш увесь козацький край!