СУСТРАКАЕМ 21 ГОД
21 ў 21 веку,
Ён спяшыць, iмкнецца ў нашы хаты,
Кораб поўны шчасця, песняў, смеху
Падарункi нам – на iх багаты…
I гудзяць усе двары, праспекты,
Музыка дабра лiецца на прасторы.
Дзякуй, год 20, за пражэкты,
Наш народ здружыў ты – хоць i ў горы.
Разбудзiў, з`яднаў край беларускi,
Даў адчуць любоў, сяброў падтрымку.
Гучна, як метэарыт Тунгускi,
Скалыхнуў за родную крывiнку.
Гонар! Усхваляю край свой родны,
Люд адданы, працавiты, смелы.
За нястрымны продкаў клiч духоўны
Да свабоды!.. Край свядомы, светлы!..