НЕ ПИТАЮ ТЕБЕ НІ ПРО ЩО

Не питаю тебе ні про що.
Твої очі говорять самі.
В них і смуток, і ніжне тепло,
В світанковій, і чистій красі.
Не питаю тебе ні про що,
Бо душа розуміє сама :
Не розкажеш всього все рівно,
Ні до чого тут зайві слова.
Не питаю тебе ні про що :
Теорема життя не проста,
Що було, то в минуле пішло,
Вчитись жити - в нас доля така.
 
Не питаю тебе ні про що.
Не буджу таємницю душі.
Я ловлю очей ніжне тепло,
В неповторній і чистій красі.
Марія Верховець
Із книги " Перемагає все Любов !.."