ПРО ПОТРЕБИ

Добре, коли вистачає шматка ковбаси із хлібом,
Мука - коли потребуєш клаптика синього неба,
Коли необхідні подих галактики, і ковток вітру,
І нізащо не втратити правду і віру в себе.
Шматком ковбаси не залатати поглинаючу дірку,
Не заглушити поклик, що нестерпно ятрить і ранить,
Коли прагнеш з небес гарячу, палаючу зірку,
І неприборкану і непідкупну, болючу пам'ять.