Ранок

Ранок
Ранок.Місяць спливає в човні.
Помаранчовий обрій. І жевріють зорі.
Опівнічні казки хай розкажуть мені...
Тут - космічні світи нескінченних історій!
Розплітає схід сонця небесну блакить -
Синій светрик одягне натхненнеє місто,
Сонце в руки приймає.Теплішає вмить.
І тьмяніє небесна безодня вогниста.
Зорі спати ідуть, а сузір'я казок
Обіцяють кінець вже вночі розказати.
Їх визбирує поспіхом Місяць в візок.
Залишаючи Сонце хмаринкам гойдати...
 
 
 
 
Фото автора