Казок серпанок

Казок серпанок
Обіцяла казок серпанок -
Надвечір'я прикрашу тихе.
Крізь завісу легких фіранок
Світло-примха шукає вихід.
Там сузір'я зірок кружляють.
І викреслюють сонні стежки.
Ланцюжками Стожари сяють,
Терези миготять-сережки.
Оріона крокують зорі -
Синій Сиріус все шукають.
І за обрії неозорі
Неслухняні зірки блукають,
Там сердитим червоним оком
Око Бичаче нас лякає.
Всіх своїм велетенським скоком
Сагіттаріус обганяє.
А Гіади, яскраві зграї,
Заздрять тітоньці Андромеді.
Линуть простори неокраї,
І вичерпують сон Ведмеді...
 
Р.S.Бичаче Око -Альдебаран
Сагіттаріус-Стрілець
 
Діджитал-арт автора