Одне у народу прохання...

Одне у народу прохання...
Раніше прохала Покрову
Вінцем, щоб покрила голОву,
А зараз.- війну щоб покрила
І землю навік освятила
 
Жахіття страшенні та втому,
Щоб діти вертались додому,
Гуло скрізь щасливе дозвілля,
Справляли свята та весілля
 
Щоб вкрила життя оберігом,-
Квітучим жовтневим побігом,
Щоб люди сумні та відверті
Спаслися від КОВІДа смерті!
 
Бо вже натерпілись доволі,-
Покрий усі хворі да болі,
Щоб грала веселка осіння
Та сяяло сонця проміння!
 
Одне у народу прохання,
Щоб день новий був не останній…
Покрова велична та мила,
На світ розпусти свої крила!
14.10.2020р.