Я стану димом

Я стану димом
Коли закінчаться всі на Землі слова,
Коли життя до краплі витече із тіла,
І від тЯжких думок остигне голова,
Конваліями заросте моя могила.
 
Коли душа звільнИться від тенет,
Та через дах втече з самотньої кімнати,
Я стану димом твОїх сигарет,
Та ні про що уже не буду шкодувати.