Вiтання вчителям

Шановні наші вчителі
У жовтні свято відмічають.
Вас вітають школярі,
Осінні квіти Вам вручають.
 
За Вашу працю нелегку,
І професійне вміння,
До дітей любов палку,
Взаємне розуміння.
 
Добру навчаєте дітей,
Любити Батьківщину,
Свою родину і людей,
Природу і калину.
 
Хай осінь надихає Вас,
На благородні справи.
Теплих усмішок в цей час,
Дитячої поваги.
 
Низький уклін у свято Вам,
Здоров’я всім бажаю,
Хороших учнів, тат і мам,
Із св’ятом Вас вітаю!