Домой!.. (Додому!.. - на украинском языке)

Домой!.. (Додому!.. - на украинском языке)
Тумани осінні стікають додолу
Із сивого неба, низького й сумного.
У нас не лишилося більше нічого.
Вже скоро додому. Додому. Додому!
 
Там порожньо й тихо. Там чорне і біле.
Там тануть стрічки одноколірних райдуг,
Туди ніжний сон випадково не зайде –
Свистять у повітрі розпечені стріли
 
Німої грози… Дай же серцю спочити,
Без нього дорога не вдасться нікому…
А в нім оживуть приморожені квіти.
Як добре - додому. Додому. Додому!
 
30.09.2020