Я ПРОСТО ВТОМИЛАСЯ БУТИ ОДНА

Я просто втомилася бути одна,
У чому, скажіть мені, моя вина?
Втомилася, чуєш, від холоду сліз,
Чому їх тоді мені вечір приніс?
Втомилась від вічних лун і відлунь,
Далеких і близьких:"Люби- не покинь!"
"Я просто, я просто не маю вже сліз!" -
Розпачливий шепіт у шумі беріз...
Куди ж мені, Доле? Та не в забуття...
Втомилась, та тільки мені - у життя,
Неначе у жито, високе й густе,
Волошкою віри, що в небо росте,
Ромашкою совісті і чистоти,
І маком кохання одвічно цвісти.