Праз тое, што хвалюе час...
Праз тое, што хвалюе час,
Мы адчуваем гук бясконцасцi.
Мiнуласць стрымлiвае нас
У сваёй упэўненасцi жорсткасцю.
Але былое адыйдзе,
Хоць гвалт палохае пакутамi.
Няхай нiколi ды нiдзе
Свабоду не спыняюць путамi!
(30.09.2020.)