01:32

Самотність вночі з'являється театрально,
Здіймає куліси, за ними місця і дати.
Коли розмовляєш з пітьмою - то це нормально.
А що, як вона починає відповідати?
 
Повітря не хоче заштовхуватись в легені,
Так, ніби свинцем розплавленим напоїли.
І душу рвуть почуття, наче пси скажені.
Їх хочеться пристрелити, аби не з'їли.
 
Надіятися - це різати по живому,
А потім лимонным соком змочити рану.
При спробі хутчіш втекти із думок полону,
Я геть заблукав серед мороку і туману.
 
Біль - лиш життя невід'ємний, пекучий доказ. Жодних ілюзій, жодного співчуття.
Пекло - це кінозал, у якому постійний показ Фільму "Яким могло бути твоє життя".