Загадкова осінь

Осінь-красуня гойдається
У срібному та й гамаку,
Сплело його літечко бабине
З тонких павутинок-ниток.
 
І сукня летить-розвіається
Жовто-багряна легка,
Волоссям її вітер бавиться,
Щось там загадкове шука.
 
2016 р.