Останнє тепло дарувати спішить

Заплакала осінь дрібненьким дощем,
Шмагала і вітром холодним рвучким,
А потім зігріла калини вогнем,
Усіх огорнувши картатим м"яким
 
Пледом-багрянцем з кленових листків,
Останнє тепло дарувати спішить.
А ще - заспокоював лагідний спів
І затишно стало й приємно душі.
 
2020 р.