Берег

Берег зарос камышом
На нашем старом пруду.
Бреду
По песчанной косе,
Не оставляя следов.
Еще мальчишкой я бегал здесь
И в заброшенной лодке сидел
С галечками в руках.
Не знаю - жалею иль нет,
Что так неразумно прожил я
Жизнь свою.
Бреду по песчанной косе,
Не оставляя следов.
 
Камыш яры
Безнең иске Буада.
Саташу
Буенча песчанной косе,
Эзсез.
Тагын бер малай белән мин монда йөгердем
Һәм ташландык көймәдә утырдым
Кулларда галечкалар белән.
Белмим , үкенәмме, юкмы,
Нәрсә шулай неразумно прожил мин
Тормыш үз.
Комлы чалбар,
Эзне калдырмыйча