З Днём Нараджэння

Ты, як сонечны праменьчык,
Азарыў наш род святлом,
Запалiў любвi агеньчык,
Адарыў усiх цяплом.
 
Сёння мы на дзень дзiвосны -
Дзень Народзiнаў тваiх,
У год цяжкi, высакосны
Просiм мiластынi Боскай
Для ўсiх родных, дарагiх.
 
Шчасця кораб вам у хату,
Разумення, дабрынi.
Каб любiлi дзецi тату
Сёння, заўтра – ва ўсе днi.
 
З ДНЁМ НАРАДЖЕННЯ!