Щ О - насправді!?

ІЛЮЗІЯ/РЕАЛЬНІСТЬ/МАРЕВО?
Чи справді Дійсність, Світ є ілюзорні?
Чи лиш в Людині є вони потворні?
А, може, все Життя не є ж Омана?
Якою б не була fata morgana,
Мрія Людини завжди є бажана?!
А ось Ілюзія - це маска Виживання,
Надії, Щастя сподівання ...?!...