На ТРІЙЦЮ 2020 року!

На Трійцю - завжди в ріднім краї,
де вже тепло і виднокраї,
де спів пташиний не змовкає,
де благодатно, як в тім раї.
Святкове клечення в оселі
і люди стали вже веселі.
До Трійці кожен є дотичний,
обряд шанує споконвічний.
Садиба в зелені втонула.
Тут моя юність промайнула.
Садок про це ще нагадає
літньо-осіннім урожаєм.
Хай Душі квітнуть як Природа,
якою б не була погода!
А Трійця вселить нам Надію
і Віру, й заповітну Мрію!?
Чудове Свято наше ТРІЙЦЯ -
для Українки й Українця!!!...
7-8 червня 20 р. Хм.