ДИВО ЗЕЛЕНЕ!?...

Із «УкрЄвроМісії – 2020 року»...
(Твіримно)
 
Дивний “фрукт” я тут побачив,
Із альтанки він маячив:
не гарбуз й не кабачок,
і тим більш – не огірок!?
В сході сонця – так раненько
Диво фотив зелененьке.
На весь двір він зеленіє,
ніби якось бовваніє?
Може, хтось його і знає
та миттєво й відгадає?
Люд місцевий я спитав:
його теж ніхто не знав?
Хоча, певне, колись знали
та забули й не згадали.
Тож – поглянте його, друзі,
у ФейсБук моїй окрузі:
щ о ж за “овоч” – доторкнув,
ще й насіння – роздобув!
 
Приморськ. Бесарабія. 13.08.20 р.