ДУША ЗАПЕРТА (НА ДВУХ ЯЗЫКАХ)

  Do not knock to the door to my soul!

You thought of passionate fire but it’s just the smoke
It will be dissolved in gray daily routine
Don’t try to see what is containing within
Forget of the door to my soul! Do not knock!

My door is closed. I am not destined to be loved.
I know the cost. I’ve paid all of this for my craft.
Moonlight shines to me, but love used to be like the Sun.
Don’t try to get in! Because I am not the right one!

It’s late to regret. I am broken. I can not be calm.
It’s late to be sad. Cause something was read on my palm.
I am blocking… but are you still knocking the door?
You’re knocking because you can not wait anymore.

Душа заперта

За чувство ты принял случайные всполохи дыма.
Но их унесет будничных дней суета.
Не надо стучаться… мой нежный, хороший, мой милый…
Не надо стучаться мне в душу,
Душа заперта.

Моя дверь закрыта, и мне не судьба быть любимой.
Послушай мой разум, не то нагрянет беда.
И оба мы станем мучительно уязвимы…
Зачем открывать мою душу, ведь я же не та?

Но поздно кричать, ведь покой был однажды нарушен.
Но поздно бояться, ведь пройдена эта черта.
Не надо стучаться….Не надо стучаться… мой лучший!
Не надо стучаться мне в душу, ведь ты уже там.